ΟΜΕΛΕΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ, και εύκολη!

3 αυγά
1 πράσινη πιπεριά
1 μικρή ντομάτα
2 φέτες γκούντα
4 κ.σ. λάδι
αλάτι, πιπέρι,ρίγανη

   Σε δύο κουτάλιες λάδι μαραίνουμε σε σιγανή φωτιά την πιπεριά και τη ντομάτα που έχουμε ψιλοκόψει.Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και μόλις πιει τα υγρά της η ντομάτα αφαιρούμε από το τηγάνι σε ένα άλλο σκεύος και βάζουμε το υπόλοιπο λάδι να κάψει.Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.Μόλις η ομελέτα πάρει χρώμα τη γυρίζουμε,βάζουμε στη μια πλευρά τη σάλτσα,από πάνω το γκούντα και τη διπλώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χριστούγεννα τότε...... και τώρα......

Ανακάλυψα στο διαδίκτυο τις παρακάτω φωτογραφίες από την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα του 1950-1960, τότε που υπήρχε φτώχεια αλλά κα ελπίδα γι...