Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά.



Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σημερινά απορρυπαντικά πλυντηρίου καθαρίζουν πολύ καλά, ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες(και όσοι δεν ασχολούνται έχουν πειστεί από τις σχετικές αμέτρητες διαφημίσεις). Πολλοί όμως από μας δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει η χρήση τους τόσο σε μας τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Γαλάζιες Σημαίες 2012 | Bραβευμένες ακτές και μαρίνες

Η Ελλάδα κατέχει  τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 48 χώρες σε όλον τον κόσμο 

394 Ελληνικές ακτές και 9 μαρίνες βραβεύονται με τη Γαλάζια Σημαία το 2012.                                                                       394 Greek beaches and 9 marinas awarded the Blue Flag for 2012.

 Ο κατάλογος των βραβευμένων ακτών και μαρινών http://www.eepf.gr/blueflag/awards2012


Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ενα λεμόνι την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Η ευεργετική δράση της λεμονάδας.


Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
Η λεμονιά είναι μικρό αειθαλές δέντρο που ανήκει στα εσπεριδοειδή και το ύψος του φτάνει τα 5-6 μέτρα. Η λεμονιά προέρχεται από την περιοχή της Κίνας ή των Ινδιών. Τα φύλλα της είναι ωοειδή. Τα λουλούδια της είναι άσπρα και μυρίζουν αρκετά έντονα. Οι καρποί, τα λεμόνια (που είναι ρόγα), όταν ωριμάζουν έχουν χρώμα κίτρινο, ενώ το σχήμα τους είναι ωοειδές ή μακρουλό και το μέγεθός τους εξαρτάται από την ποικιλία. Όλα όμως καταλήγουν σε μικρότερη ή μεγαλύτερη θηλή.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΑ ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ!!!

Πώς σας φαίνεται ιδέα μου, να διακοσμήσετε, παλιά ψάθινα καπέλα, με χάρτινα ή υφασμάτινα λουλούδια και πολύχρωμες κορδέλες και να τα κρεμάσετε, στον τοίχο του υπνοδωματίου σας ή του καθιστικού;;Ανέξοδη, Ρομαντική, Χαρούμενη, διακοσμητική πρόταση!!!
Με κέφι και καλή διάθεση....Η ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!

Καλλύματα για το σαλόνι μας,ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!

  

-  Στους "χαλεπούς καιρούς" που ζούμε, έχω να σας κάνω μια διακοσμητική πρόταση, για ανανέωση του σαλονιού σας, όμορφη και ανέξοδη!
-  Και επειδή, οι οικονομικές καταστάσεις(και όχι μόνο), είναι πιο δύσκολες και απρόβλεπτες , από ποτέ, δεν μας επιτρέπεται, η παραμικρή σπατάλη χρήματος, ειδικά για νέες αγορές, μας επιτρέπεται όμως, να ενεργοποιήσουμε την φαντασία και το κέφι μας!