Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η επαρκής ενυδάτωση ακόμα πιο απαραίτητη το καλοκαίρι

Ενώ η επαρκής ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας, η ελλειπής ενημέρωση για το τι είναι ενυδάτωση και πώς επιτυγχάνεται οδηγεί τους ανθρώπους στο να μην αξιολογούν επαρκώς...
την πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας νερού. Η Μονάδα Διατροφής του Ανθρώπου του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) εκπόνησε την πρώτη επιστημονική μελέτη στην Ελλάδα σχετικά με την ενυδάτωση και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μόλις το 10% των Ελλήνων γνωρίζει πόσο νερό πρέπει να καταναλώνει καθημερινά.

Γιατί οι Έλληνες λιγοστεύουν

Οι Έλληνες λιγόστεψαν. Μια σειρά από γεγονότα, αλλά και καταστάσεις φέρνουν τα πάνω - κάτω στον πληθυσμό της Ελλάδας. Για πρώτη φορά τα τελευταία σαράντα χρόνια υπάρχει μείωση στον αριθμό των μόνιμων κατοίκων της χώρας. Οσο για το τι φταίει για την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζουν τα πληθυσμιακά στοιχεία της χώρας μας και τη μεγάλη καμπή των γεννήσεων, οι ειδικοί αλλά και ο απλός κόσμος συμφωνούν σε κάποια δεδομένα, όπως είναι η οικονομική κρίση, αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας των νέων.
Επίσης, είναι γνωστό ότι έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες των ανθρώπων, οι οποίοι.....
δίνουν μεγαλύτερο βάρος στην καριέρα τους παρά στην προσωπική τους ζωή και τη δημιουργία οικογένειας.