Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Βάλτε μπρος το μεταβολισμό σας με 6 τροφές


Με λίγη άσκηση και τις κατάλληλες τροφές, ο μεταβολισμός σας μπορεί να πάρει… φόρα και να κάνετε περισσότερες καύσεις, καθώς θα βλέπετε το δείκτη της ζυγαριάς σας να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ποιες, όμως, είναι αυτές οι τροφές;
Αν το έχετε ακούσει και δεν το πιστεύετε, είναι αλήθεια. Υπάρχουν, πράγματι, τροφές που έχουν υψηλή θερμογενετική επίδραση, πράγμα που σημαίνει ότι «καίμε» περισσότερες θερμίδες όταν τις καταναλώνουμε.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

SOS.....Τι κάνουμε σε περίπτωση αλλεργικού σοκ.....Είναι μια κατάσταση που μας αφορά όλους.

Τι κάνουμε σε περίπτωση αλλεργικού σοκΔεν είναι λίγες οι φορές που ζωές κινδύνεψαν ή στην χειρότερη περίπτωση χάθηκαν από αλλεργικό σοκ. Από την αντίδραση του οργανισμού δηλαδή σε απλά καθημερινά πράγματα τα οποία ενδεχομένως να τον ενοχλούν, ή από την υπερευαισθησία του οργανισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος σε διάφορες ουσίες. Είναι μια κατάσταση που μας αφορά όλους.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τρεις μύθοι που συνοδεύουν τη μελαγχολία του χειμώνα

Πόσα γνωρίζετε για την εποχιακή κατάθλιψη και τις συνέπειές της;Η έλλειψη του φωτός και ο μουντός καιρός, τα δύο χαρακτηριστικά των ημερών του χειμώνα, μπορούν να προκαλέσουν μελαγχολία και να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεση των περισσότερων.