Ρυθμίσεις Laptop-Πως να το αφήνετε ανοιχτό συνεχώς και άλλα

Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας μιλήσω για τις ρυθμίσεις του laptop σας. Για να ρυθμίσετε την φωτεινότητα πατάτε Fn (το πλήκτρο κάτω αριστερά στην οθόνη) και τα βελάκια δεξιά αριστερά. Αντιστοίχως για να ρυθμίσετε τον ήχο πατάτε Fn και τα βελάκια πάνω κάτω.
Για να βάλετε το laptop σας σε εξοικονόμηση ενέργειας πατάτε την μπαταρία κάτω δεξιά στην οθόνη και διαλέγετε εξισορρόπηση ή εξικκονόμηση ενέργειας ανάλογα τι θέλετε. Αν θέλετε να πάτε στις ποιο εξελιγμένες ρυθμίσεις πατάτε την μπαταρία και πάτε στο "Προσαρμογή Φωτεινότητας Οθόνης" και πατάτε στο "Αλλαγή Ρυθμίσεων Σχεδίου". Εκεί πέρα διαλέγετε ανάλογα πότε θέλετε να μειώνετε η φωτινότητα της οθόνης, να απενεργοποιείτε η οθόνη και να γίνετε μετάβαση του υπολογιστή σε αναστολή λειτουργίας. Αν θέλετε να κάνετε κατέβασμα με το laptop σας, ταινιών, τραγουδιών ή παιχνιδιών ή κάποια άλλη λειτουργία που θα αφήνει τον υπολογιστή μόνιμα ανοιχτό τότε καλό θα ήταν να το έχετε ρυθμισμένο να γίνετε μείωση φωτεινότητας της οθόνης και απενεργοποίηση της οθόνης στο πρώτο λεπτό μετά την τελευταία κίνηση που θα δεχθεί ο υπολογιστής και να ρυθμίσετε πότε θέλετε να κάνει αναστολή λειτουργίας. Προσοχή οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές για όταν το laptop είναι με μπαταρία ή στην πρίζα και δεύτερον με εξικονόμηση ενέργειας ή όχι. Καλό θα ήταν πάντως αν το έχετε μονίμως ανοιχτό να του έχετε και έναν ψύκτη που να το κρυώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΝΑ

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου, αν και προσωπικά, θα προτιμούσα "να μη φωνάζουμε" αυτή τη γιορτή, να είμ...