«Αγία Ταβιθά» - Ορφανική Στέγη
Ορφανική Στέγη - Σωματείο αναγνωρισμένο
Δελφών 38, Λιβαδειά 321 00
Τηλ. 22610-23516  Fax. 22610-81252
Προς, hamomilaki
Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, θα ήθελα να σας καταθέσω και εγγράφως την δεινή θέση που βρίσκεται το ορφανοτροφείο  μας «Αγία Ταβιθά» όσον αφορά την σίτιση των παιδιών και να σας παρακαλέσω για την οιαδήποτε βοήθειά σας.
Άμεσα έχουμε ανάγκη από το γάλα των παιδιών και κατ’ επέκταση οποιουδήποτε τροφίμου που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην επαρκή σίτιση τους. Ίσως είναι συνετό, ότι τρόφιμο αποστέλλεται να μην είναι ευπαθές. Μάλιστα μια επικοινωνία με την «Αγία Ταβιθά» πριν την κάθε αποστολή τροφίμων (πέρα των κουτιών συμπυκνωμένου γάλακτος) ίσως εξυπηρετούσε.
Αν για κάποιο λόγο θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες ή επιθυμείτε να μιλήσετε με τις ίδιες κυρίες που εθελοντικά έχουν αφιερωθεί για χρόνια στο έργο αυτό, ή θα θέλατε να συζητήσετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για την αποστολή της αιτούμενης βοήθειας, εκτός από μαζί μου μπορείτε να μιλήσετε και με την κ. Θεμιστοκλεία η οποία βρίσκεται στη Στέγη της Αγίας Ταβιθά και είναι υπεύθυνη για την λειτουργία της Στέγης. (τα πλήρη στοιχεία αναγράφονται στη αρχή της επιστολής)
Πάντοτε βέβαια, μπορείτε να επικοινωνείτε και μαζί μου με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας:
Τηλ. 210-6136444
Κιν. 6932054000
Γνωρίζοντας πια την ευαισθησία σας για την προσπάθεια μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια σας.
Σας ευχαριστούμε επίσης και για την αμεσότητα των ενεργειών σας πού τόσο χρειάζονται τα παιδιά αυτά.
Με εκτίμηση,
 
Ευάγγελος Σκορδάς
www.hamomilaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφέρετε στο μικρό παιδί διεξόδους, αντί να του προκαλείτε φόβο

Ένα παράδειγμα Μερικές φορές, μια συναισθηματικώς φορτισμένη αντίδραση εκ μέρους μας ενδέχεται να τρομάξει...